Takken

Kapoenen & Welpen

Het leven van een kapoen is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen Boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapOenen, dat is: meestappen in hun wOnderlijke leefwereld , genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, saMen spelen en genieten van het Samenzijn…

JogivErs

JogiverS trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze iniTiatieven: van kattEnkwaad tot leuker. Jogivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allErlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Zo leren ze dat scouting ook na de vergadering Niet stopt.

Givers

Er is ruimte voor grote projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren of uitgedaagd Worden door elkaar. Vanuit eigen interesses opzoEk gaan naar zichzelf tussen leeftijdsgenoten: dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan Givers mee voorbereiden.