Nieuwtjes

De kampen zijn afgelopen en waren een succes! Dank aan alle leden om erbij te zijn en alle leiding om zich in te zetten en er samen een topkamp van te maken.

Heb jij zin om je volgend jaar uit te leven in een keitoffe groep, elke zondag te komen ravotten en nieuwe vrienden te maken? Dan kan je je nu inschrijven via deze link. Intussen kan u de planning van september raadplegen. Voor nieuwe leden is de eerste activiteit van het jaar de Overgang op 26 september. Oude leden vieren in het weekend van 18 en 19 september hun afscheid.

Alle informatie over het lidgeld vind u hier.

————————————————————————————————————————-

Beste leden, ouders en vrienden

Deze tijden zijn niet altijd gemakkelijk voor ons om geldacties te houden, daarom hebben we ons verdiept in een fijn initiatief van Trooper. Kort gezegd is dit een platform om vereningen te steunen door een klein percentage van een online aankoop te geven aan ons, zonder dat je er ook maar iets extra voor moet betalen. De feestdagen komen in aantocht dus indien u iets online koopt doe het dan via Trooper en steun ons!

Alvast bedankt en extra info kan je hieronder vinden of op de trooper site: https://www.trooper.be/nl of op dit youtube filmpje: https://youtu.be/4KqIlkKtC8A

Groetjes de 25!

HOE TROOPEN?

Als je op de Trooperpagina van jouw vereniging klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.